QR Kód pre obchody, reštaurácie, podniky,…

Služba Codlee.com prináša nový spôsob využitia QR Kódu v marketingu pre širokú verejnosť. Hlavným cieľom je poskytnúť jednoduchým spôsobom rozšírené informácie o obchode, reštaurácii, bare,.. Buďte o krok vpred pred konkurenciou a dajte návštevníkovi informácie o Vás, ktoré ho zaujímajú alebo získajte nových.

Po načítaní QR Kódu sa návštevníkovi zobrazí webová stránka prispôsobená pre smartfóny až s 5 podstránkami:

1. Základné informácie

Na tejto stránke sú zobrazené informácie, ktoré sú pre návštevníkov najdôležitejšie a často ich vyhľadávajú. Sú to email, webová stránka, telefóne číslo, základný popis a otváracie hodiny. Okrem toho podnik môže byť návštevníkom aj ohodnotený, čím dáva najavo ostatným návštevníkom informáciu ako je spokojný so službami, tovarom alebo jedlom v danom podniku. Tiež tu môže byť Facebook Like tlačítko pre fan page podniku.

2.Vlastná stránka

Táto stránka je plne k dispozícií pre tvorcu QR kódu. Najčastejšie je využívaná ako stránka so širším popisom podniku, stránka s aktuálnymi alebo budúcimi akciami.

moj_obchod_screen

3. Anketa

Prvý spôsob na získanie názoru návštevníka. Pomocou ankety môže podnik zistiť akú akciu z ponúkaných majú najradšej, alebo akú by chceli nabudúce.

4.Odkazy a recenzie

Druhý spôsob interakcie s návštevníkom. Slúži na zanechávanie odkazov a recenzií pre podnik. Návštevník tak odporúča podnik ďalším a zároveň vyjadruje svoju spätnú väzbu majiteľovi, ktorý môže svoje podnikanie vylepšovať v smere, v ktorom by to prijali návštevníci.

5. Mapa

Váš qr kód nemusí byť nalepený len na dverách obchodu alebo na stoloch v reštaurácii. Požívanie QR Kódu je veľmi rozšírené na plagátoch a v letákoch. Vtedy sa hodí ukázať ľuďom presnú polohu obchodu alebo reštaurácie v interaktívnej mape. Tá je oveľa lepšia ako popis alebo iba statický obrázok mapy, ako to najčastejšie používajú teraz iné stránky.

Toto je v krátkosti predstavenie riešenia pre obchody, reštaurácie a podniky od Qr kód generátora Codlee.com. Avšak vždy je lepšie vidieť ako počuť, prípadne čítať a tak pozrite si demo stránku na www.codlee.com alebo naskenujte tento qr kód vašim smartfónom.
codlee_shop_5x5

Pridaj komentár